پیشنهاد می دهیم که ادامه مطالب را از دست ندهید و با ما همراه باشید.
اولین قدم در مراحل ثبت شرکت
توجه داشته باشید که شما در ابتدا باید شرکای خود را انتخاب کنید، شرکت به معنی مشارکت های گروهی است، یعنی شما برای ثبت یک شرکت حداقل باید دو نفر عضو داشته باشید، در غیر این صورت امکان ثبت شرکت برای شما وجود ندارد و البته منطقی هم به حساب نمی آید. بعد از آن که شریک های خود را انتخاب کردید، حال باید برای هر یک از آن ها مسئولیت خاصی را در نظر بگیرد.
به این موضوع توجه داشته باشید که ثبت شرکت به صورت حضوری انجام نمی شوند و این ثبت از طریق سامانه اداره ثبت امکان پذیر است. به همین دلیل وارد کردن اطلاعات در آن اهمیت بالایی دارد و به شما پیشنهاد می دهیم که این کار را خود انجام نداده و از یک مشاور بخواهید که فرآیند ثبت یک شرکت در سامانه ثبت شرکتها را برای شما انجام دهد.
وارد کردن اطلاعات عمومی شرکت خود
در این قسمت گام بعدی در مراحل ثبت شرکت را بیان خواهیم کرد، در این مرحله باید اطلاعات دقیقی از شرکت خود را در سامانه ثبت کنید. نوع شرکت، موضوع فعالیت، شهر فعالیت، سال مالی و… از جمله این اطلاعات مهم هستند و برای آشنایی بیشتر در ادامه توضیحاتی در رابطه با هر یک از این موارد بیان خواهیم داد.
نوع شرکت به این معنی است که شرکت مورد نظر شما سهامی خاص می باشد یا از نوع مسئولیت محدود است، هر یک از این نوع شرکت ها ویژگی های خاص خود را دارند که باید با توجه به شرایط خود یکی از آن ها را انتخاب کنید،
موضوع فعالیت هم در واقع همان موضوعی است که شما قصد دارید در رابطه با آن کسب و کار خود را شروع کنید.
وارد کردن اطلاعات متقاضی
از دیگر مراحل ثبت شرکت می توان به وارد کردن اطلاعات متقاضی اشاره کرد. متقاضی در واقع همان کسانی هستند که شرکت به نام آن ها ثبت خواهد شد. در این مرحله اطلاعات شناسنامه ای و… از آن ها پرسیده می شود و باید توجه داشته باشید که اطلاعات باید به طور صحیح و کامل در سیستم ثبت شوند.
نام شرکت خود را انتخاب کنید
در این مرحله باید نام هایی را برای شرکت خود در نظر بگیرید. در فرم مربوطه این اجازه به شما داده شده است که پنج نام را انتخاب کنید. نام ها باید ویژگی های خاصی داشته باشند، به عنوان مثال اسم ارگان های دولتی را نباید انتخاب کنید، در این صورت رد می شود و باید بگوییم که در واقع به همین دلیل پنج نام را انتخاب می کنید تا یکی از آن ها قبول شود.
حوزه فعالیت خود را مشخص کنید
انتخاب حوزه فعالیت با انتخاب موضوع فعالیت تقریبا یکی می باشند، اما به این دلیل در این قسمت باز هم در مراحل ثبت شرکت به آن اشاره کردیم که بگوییم در بعضی از حوزه های فعالیت شما باید مجوز هایی را برای فعالیت خود اخذ کنید و در صورت عدم وجود این مجوز ها شرکت شما ثبت نخواهد شد.
میزان سرمایه اولیه خود را انتخاب کنید
ثبت یک شرکت هم مانند دیگر کارها به یک سرمایه اولیه ای نیاز دارد که البته برای آن یک مقدار حداقلی هم در نظر گرفته اند. شما تنها با داشتن یک سرمایه به اندازه 100 هزار تومان می توانید شرکت خود را ثبت کنید، البته به این موضوع توجه کنید که در هنگام ثبت شرکت مسئولیت محدود باید این سرمایه به طور کامل در حساب شما وجود داشته باشد و در صورت ثبت شرکت سهامی خاص، تنها اگر 35% از آن در حساب باشد، کفایت می کند، پس به این موضوع هم توجه داشته باشید.
مدیران و سهامداران شرکت خود را انتخاب کنید
در این مرحله شما باید نام مدیران خود یا سهامداران (شرکا) خود را در سیستم وارد کنید و البته اطلاعات شخصی آن ها هم به طور کامل ارائه دهید. لازم به ذکر است که تعداد گفته شده در بالا به صورت حداقلی می باشد و شما می توانید تقریبا 150 نفر عضو در شرکت خود داشته باشید که البته این تعداد هم می تواند افزایش پیدا کند، اما در این حالت باید فرم مخصوصی را تکمیل کنید.
شعبه های شرکت خود را مشخص کنید
در این قسمت از مراحل ثبت شرکت باید توجه داشته باشید که اطلاعاتی هم در رابطه با شعبه های شرکت از شما دریافت می شود. اگر شرکت شما در شهر های دیگر شعبه هایی دارد در این مرحله باید مشخصات کامل آن شعبه را هم به طور کامل در سامانه مربوطه ثبت کنید تا در ادامه مشکلی برای شما به وجود نیاید.
چاپ در روزنامه
قسمتی بعدی از مراحل ثبت شرکت مربوط به این است که آگهی شرکت شما در روزنامه های کثیر الانتشار ثبت می شود. توجه داشته باشید که این مرحله فقط برای اطلاع رسانی انجام می شود و جنبه دیگری ندارد، شما می توانید از بین روزنامه های کثیرالانتشار یکی را برای ثبت آگهی خود انتخاب کنید. برای آگاهی از هزینه های روزنامه رسمی مطلب " درج آگهی در روزنامه رسمی و هزینه های آن " را مطالعه کنید.
تحویل مدارک
در این مرحله از مراحل ثبت شرکت باید توجه داشته باشید که نیاز است شما مدارک خود را به اداره ثبت تحویل دهید تا ادامه روند ثبت شرکت شما انجام شود. لازم به ذکر است که این مدارک را باید به پست های معتمد اداره ثبت تحویل دهید، اگر برای ثبت شرکت خود از شرکت خاصی کمک گرفته باشید، نیروهای این شرکت وظیفه دارند که مدارک شما را پست کنند.
چاپ آگهی در روزنامه رسمی
در ابتدا باید توجه داشته باشید که در مراحل ثبت شرکت دو مورد منتشر کردن آگهی را داریم که یکی از آن ها در روزنامه رسمی و دیگری در روزنامه های کثیرالانتشار می باشد. روزنامه رسمی به روزنامه ای گفته می شود که تحت نظارت قوه قضاییه فعالیت می کند و در ایران فقط یک روزنامه رسمی داریم. در این مرحله شما باید کد ثبت شرکت خود را در روزنامه منتشر کنید تا اطلاع رسانی کرده باشید.
مراحل ثبت شرکت در موسسه ثبت کاج
در این قسمت قصد داریم به این موضوع بپردازیم که مشاوره ثبت شرکت در ثبت کاج چگونه انجام می شود، موضوع مهمی که برای شما خوش حال کننده می باشد این است که ما در ثبت کاج نیروهای متخصصی را در اختیار داریم که می توانند ثبت شرکت و برند و… را برای شما به آسانی انجام دهند و البته نکته مثبت آن را می توان در غیر حضوری بودن این خدمات دانست.
یعنی دیگر نیازی به حضور فیزیکی در دفتر شرکت نمی باشد و شما می توانید به آسانی با مشاوره های تلفنی و آنلاین مراحل ثبت شرکت را پشت سر بگذارید و این موضوع مزیت های بسیاری را برای شما به دنبال خواهد داشت، زیرا دیگر زمانی از شما هدر نخواهد رفت و به سادگی می توانید به دیگر کارهای خود رسیدگی کنید.